Zoeken in de Beeldbank (en snel vinden!)

We helpen je graag om snel en gemakkelijk de perfecte beelden te vinden voor al jouw projecten. Laten we aan de slag gaan met onze handige zoektips:

Slim zoeken met trefwoorden:
Gebruik gewoon relevante trefwoorden in het zoekvak bovenaan de pagina. Denk aan productnamen, kleuren, locaties of andere specifieke kenmerken. Zo krijg je direct de juiste beelden te zien. Je kunt kiezen om in de hele Beeldbank te zoeken of binnen een specifieke pagina die je selecteert.

Verfijn je zoekopdracht:
Maak gebruik van de filteropties aan de zijkant om je zoekresultaten te verfijnen. Filter bijvoorbeeld op bestandstype of beeldori├źntatie. Wil je de nieuwste beelden bovenaan zien? Sorteer dan van Z naar A.

Ontdek de collecties:
Vind je een beeld dat je later wilt gebruiken of nog even wilt bewaren? Voeg het eenvoudig toe aan je collectie door op het hartje te klikken. Zo blijven je favoriete beelden altijd binnen handbereik, zonder dat je opnieuw hoeft te zoeken.

Op zoek naar beelden van een persoon?:
Geen probleem! Je kunt op twee manieren alle beelden van een persoon vinden:
a. Typ de naam van de persoon in het zoekvak.
b. Selecteer de persoon aan de linkerkant onder het filter 'Personen'.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het gebruik van de Beeldbank, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke helpdesk. We staan altijd klaar om je te ondersteunen en je verder te helpen.

Reactie plaatsen