in Blog

De 10 voordelen van een bedrijfs Beeldbank

Een bedrijfsbeeldbank is een database die al je ditigtale promotiematiaal opslaat. Zie het als een bibliotheek, maar dan voor digitale bestanden. Denk bijvoorbeeld aan alle digitale afbeeldingen, video's, informatie folders, presentaties enz. Deze bieb is alleen toegankelijk voor personeel dat hier de juiste rechten voor heeft. Maar waarom zou je dat willen? Hieronder de top 10: de voordelen van een eigen bedrijfs Beeldbank:

  1. Tijdswinst: - nooit meer eindeloos zoeken naar bestanden
  2. Centraliseer opslag - alle digitale promotiemiddelen op één plek, toegankelijk vanaf iedere locatie (of zijn dit dan 2 voordelen?)
  3. Gezichten gekoppeld aan digitale quitclaim - nu weet je zeker of het beeld gebruikt mag worden, AVG proof dus!
  4. Veilig - de digitale bestanden staan beveiligd en er wordt automatisch een back-up gemaakt
  5. Zoek en vind! - Vind moeiteloos een geschikt beeld. Met jullie eigen categorieën en filters is het een fluitje van een cent. Door AI tag suggesties is dit nu nóg gemakkelijker. Lekker georganiseerd!
  6. Samenwerking - werk samen gemakkelijk aan een collectie beelden of bestanden
  7. Gebruikersrollen - door de diverse gebruikersrechten geef je ook collega's toegang tot (delen van jullie) Beeldbank. Kunnen ze zelf ook geschikt beeld vinden ;)
  8. Direct het juiste formaat - download het beeld direct in de juiste uitsnede of formaat, dat scheelt weer eerst een fotobewerkingsprogramma opstarten.
  9. Gemakkelijk delen - deel gemakkelijk een collectie met bijvoorbeeld een reclame- of persbureau
  10.  Huisstijlconsistent - Vul samen de Beeldbank maar houd controle. De nieuwe upload kan eerst in een tijdelijke map komen, die vervolgens moet worden goedgekeurd.

Klinkt goed toch?! Zou je eens willen ronkijken in een demo-Beeldbank, dat kan!

Vul hieronder je gegevens in:
Ontdek hoe Beeldbank je werk gemakkelijker maakt