Zodra je bent ingelogd op jullie bedrijfsbeeldbank, kun je opzoek gaan naar de juiste bestanden. Dit kan bijvoorbeeld met trefwoorden in het zoekvak, of door gebruik te maken van de filters (Lees meer over zoeken in deze handleiding). 

1. Aanklikken van afzonderlijke bestanden/beelden
Om een afbeelding te selecteren, hoef je alleen maar op de miniaturen te klikken. Zodra je op een afbeelding hebt geklikt, zie je linksboven op de afbeelding dat deze is geselecteerd. Tijdens het selecteren kun je gerust verder zoeken met andere trefwoorden of bladeren tussen de pagina's, en zo beelden van andere categorieën toevoegen aan je selectie.2. Controleer je selectie
Wil je even bekijken welke bestanden er momenteel zijn geselecteerd? Links boven zie je het aantal geselecteerde bestanden.. Door hierop te klikken, krijg je de selectie te zien.
Hier heb je de volgende opties:
- Beelden uit de selectie halen: klik op het vinkje linksboven op de afbeelding die je wilt verwijderen.
- Beelden aan de selectie toevoegen: sluit het venster 'geselecteerde bestanden' met het kruisje rechtsboven en ga verder met je zoekopdracht.
De geselecteerde bestanden kan je downloaden, delen, details bekijken, de bestands informatie bewerken of toevoegen aan een collectie (zodat je ook later deze selectie weer kunt gebruiken). 

3. Meerdere bestanden tegelijk selecteren
Als je na het invullen van een zoekterm en/of het toepassen van filters direct een groep bestanden hebt gevonden die je (ook) wilt toevoegen aan je selectie, gebruik dan 'selecteer alles' om ze allemaal tegelijk toe te voegen. 

Als je nog vragen hebt: neem gerust contact met ons op.

Reactie plaatsen