Eenvoudig controle houden over toegevoegde beelden

Soms wil je je collega's toestemming geven om beelden aan jullie Beeldbank toe te voegen. Maar, je wilt nog steeds controle behouden. Denk bijvoorbeeld aan de ingehuurde fotograaf of de collega die op de vakbeurs aanwezig was. Voor dit soort situaties heeft Beeldbank de oplossing: de Tijdelijke Map.

Hoe werkt het?

In de instellingen van Beeldbank heb je de mogelijkheid om specifieke gebruikersrollen toe te staan om bestanden te uploaden. Deze bestanden belanden automatisch in de Tijdelijke Map. Het proces is simpel: ga naar Instellingen > Gebruikers > Gebruikersrechten en stel in welke gebruikers deze functie mogen gebruiken.


Wat gebeurt er in de Tijdelijke Map?

De gebruiker, zoals de fotograaf, kan nu beelden uploaden en de bekende velden invullen. Vervolgens ontvangen de beheerders van Beeldbank, degenen die gemachtigd zijn om bestanden goed te keuren, een melding per e-mail. Deze melding informeert hen dat er nieuwe afbeeldingen zijn toegevoegd aan de Tijdelijke Map.

Beheer in Eigen Handen

Beheerders hebben nu volledige controle over deze afbeeldingen. Ze kunnen de informatie bewerken, afbeeldingen goedkeuren of verwijderen.


Reactie plaatsen