Trainingen voor het marketing en communicatie team

Als communicatie en/of marketing professional maak je regelmatig keuzes voor beeldmateriaal. Bewuste keuzes maken met visuele communicatie is niet eenvoudig, maar wel belangrijk. Als het tijd wordt voor eenheid, herkenbaarheid en lekker praktische tips, bekijk dan onze trainingen hieronder.

Kickstart training

Yes! Alle beelden zijn straks gemakkelijk terug te vinden! Jullie hoeven nooit meer eindeloos te zoeken en gaan aan de slag met de Beeldbank. Om een goede start te maken plannen we eerst de Kickstart training. Hierin gaan we jullie eigen Beeldbank inrichten. Welke categorien zijn handig? Waarop wil je kunnen filteren? Welke rechten moeten de gebruikers hebben? Samen zetten we de indeling neer zodat jullie er zelf mee verder kunnen.


Duur: ca. 3 uur

Waar: live op locatie

Investering: 990,-

beeldtaal

Training beeldvorming

De foto’s, video's, illustraties en infographics in communicatie zijn bepalend voor het beeld dat we van iets krijgen. Maar hoe objectief is de visuele communicatie die ons voorgeschoteld wordt? Of het nou gaat om een infographic over klimaatverandering, of een beeldreportage over een staking: de beeldmakers en de communicatieprofessional bepalen wat men daarvan te zien krijgt. Hoe beïnvloedt dit beeld de opinie? En hoe ver gaat de verantwoordelijkheid van de beeldmaker en communicatie-professionals?

In deze workshop wordt het communicatieteam geïnspireerd om anders te leren kijken naar beeld. Jullie ontdekken hoe wij mensen betekenis geven aan wat we zien en hoe die betekenis van invloed kan zijn. Het leren kijken naar beeld helpt jullie om ‘beeldgeletterd’ te worden en is een eerste stap om als communicatieprofessionals beeld succesvol te kunnen inzetten. Jullie leren de drie basisprincipes van kijken en praktische stappen die jullie na deze workshop direct zelf kunnen toepassen. 


Duur: ca. 2 uur

Waar: live op locatie

Investering: 1500,-